Suosittuja ohjaajakoulutuksia alkamassa lisää !

Oppimisen apuvälinekeskus aloitti vuoden 2017 alussa ohjaajakoulutukset, jotka toteutetaan monimuotokoulutuksena osin etänä (yht. 28 tuntia). Koulutus antaa perustaidot lukemisen, kirjoittamisen, matematiikan, vieraiden kielten ja hahmottamisen tukemiseen erilaisten tietoteknisten apuvälineiden ja sovellusten avulla. Liiton tiloissa osallistujat pääsevät kokeilemaan myös perinteisiä oppimisen apuvälineitä ja robotteja.

Vuoden 2017 kohderyhminä ovat Erilaisten oppijoiden liiton jäsenyhdistysten lisäksi erityisesti ammatilliset oppilaitokset ja ammattikorkeakoulut. Kevään osallistujista 92 % kokivat sisällön hyödylliseksi omassa työssään ja suurin osa aikoi levittää osaamistaan kollegoilleen ja ohjattavilleen. Syksyllä alkavat ryhmät täyttyivät jo varhain keväällä.

Uusia ryhmiä alkaa tammikuussa 2018. Kohderyhminä ovat erityisesti varhaiskasvatus ja perusopetus, mutta vapaita paikkoja voivat kysyä myös muut kiinnostuneet. Yhden ryhmän lähipäivät järjestetään Oulussa ja kahden Helsingissä. Ennakkotietoja Susanna Maijaselta, susanna.maijanen(at)erilaistenoppijoidenliitto.fi tai puh. 050-440 3312. Aikataulut löytyvät tapahtumakalenteristamme  http://lukiapuvaline.fi/tapahtumat/ohjaajakoulutukset-2018/